Skip to main content

Churches of Christ

Churches of Christ

A place in the sun

Churches of Christ’s existing offices were scattered around Sydney and this project was the opportunity to unify and consolidate the organisation into a central site. 

The overriding aim of the client was to create an inspiring, uplifting environment for its staff, clients and community partners. Custance developed a unique concept of ‘A Place in the Sun’ to embody the client’s aspirations into the fit out. 

The concept is reflected through symbolic shafts of sunlight that commence on the floor, glass walls and ceiling in reception, then refract through the entire space. The shaft features are installed as coloured film across glass doors and office fronts. Elements of yellow are carried throughout the space in fabrics and other elements. 

Key Outtakes
Design
Professional Workplace & Conference Facility
Size
1000m2